Noul Desire 830 este un telefon accesibil cu specificații de top

Noul Desire 830 este un telefon accesibil cu specificații de top

De-a lungul anilor, ne-am obișnuit să asociem seria de aparate Desire la HTC cu modele accesibile, dar nu foarte sprintene, noul Desire 830 este însă excepția de la regulă.

Se fac deja câteva săptămâni de când am aflat primele informații legate de HTC Desire 830, iar acum, taiwanezii tocmai au făcut anunțul oficial în privința sa.

Urmașului lui HTC Desire 820, noul smartphone anunțat astăzi în Taiwan împărtășește cu fratele său mai bătrân câteva trăsături de design. Specificațiile, în schimb, sunt complete diferite. Din spate, cel puțin, telefoanele sunt la fel. Carcasa din plastic este identică în ceea ce privește striațiile de pe spate, chiar dacă partea din față ne aduce mai degrabă aminte de aspectul exterior al HTC One X9. În plus, este unul dintre puținele telefoane din seria Desire ce este dotat cu sistem audio BoomSound.

HTC Desire 830 este un smartphone construit în jurul unui ecran LCD de 5,5 inci cu o rezoluție nativă de 1920 x 1080 de pixeli, spre deosebire de 1280 x 720 pixeli, cât avea modelul de acum un an. Partea de procesare este o combinație între cel mai performant SoC al celor de la MediaTek – Helio X10 cu 3GB RAM. În principiu, ar trebui să nu fie mult mai rapid decât Snapdragon 612 folosit în HTC Desire 820, dar aceste particularități veți fi nevoiți să le experimentați singuri.

Camera principală este de 13 megapixeli, iar amatorii de fotografii de calitate se vor bucura de prezența sistemului optic de stabilizare a imaginii. Pe partea din față, pentru selfie-uri clare și luminoase există o cameră de 4 megapixeli cu tehnologie UltraPixel. În majoritatea cazurilor, cei 32GB de spațiu ar trebui să fie suficienți, dar dacă nu este cazul vostru, puteți apela oricând la slotul microSD pentru a-i extinde capacitatea. Acumulatorul este de 2800 mAh.

Prețul în Taiwan pentru Desire 830 este de aproximativ 300 de dolari și nu suntem foarte siguri la ora actuală că-l veți putea achiziționa și din alte colțuri ale lumii.

Citește și: