Halo 5: Guardians este gratuit, dar doar pentru o săptămână

Halo 5: Guardians este gratuit, dar doar pentru o săptămână

Fanii jocurilor de acțiune pe console, apreciază cu siguranță Halo 5: Guardians, iar dacă nu au avut deja ocazia să-l experimenteze, o pot face săptămâna aceasta. 

Halo este una dintre cele mai îndrăgite francize de jocuri la nivel global, iar Halo 5: Guardians este una dintre cele mai recente iterații ale acestei rețete. În plus, mulți sunt de părere că este și una dintre cele mai reușite. De partea cealaltă a baricadei, există cei care care nu sunt posesori de Xbox, iar acesta este un titlu exclusiv consolei next-gen de la Microsoft și cei care nu au avut bani să-l cumpere sau pur și simplu nu au fost convinși că merită.

Indiferent în ce tabără vă încadrați, începând de astăzi, Halo 5: Guardians este disponibil gratuit pentru o perioadă de aproximativ o săptămână. Nu se știe exact termenul, dar dacă sunteți posesori de Xbox One și nu l-ați testat până acum, aceasta este o ocazie pe care nu ar trebui să o ratați, mai ales că vorbim de jocul complet, nu de vreun demo cu un singur nivel. Mai mult decât atât, promoția nu implică vreun proces complicat pe care trebuie să-l parcurgeți pentru a profita de ea.

Orice posesor de Xbox One se poate duce în Xbox Store pe pagina Halo 5: Guardians și să înceapă să descarce jocul. Singura restricție pe care trebuie să o aveți în vedere și care s-a mai aplicat în trecut la numeroase oferte de jocuri din partea Microsoft este participarea la programul Xbox Live Gold. Practic, același serviciu la care trebuie să vă abonați pentru a vă juca online cu un Xbox One, este necesar și pentru a vă juca Halo 5 gratuit pentru aproximativ o săptămână.

Dacă ați bifat restricția de Xbox Live Gold și aveți suficient spațiu pe consolă, veți putea profita timp de o săptămână de tot ce are de oferit Halo 5, toate campania single player, experiența multiplayer spectaculoasă și actualizarea recentă cu modul de joc Warzone Firefight. Dacă vă place ceea ce vedeți, puteți cumpăra Halo 5: Guardians la jumătate de preț – 30 de dolari.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo