GeoOrbital îți transformă bicicleta în una electrică

GeoOrbital îți transformă bicicleta în una electrică

Având în vedere prețul exagerat de mare al celor mai multe biciclete electrice, cu GeoOrbital vă puteți transforma bicicleta actuală într-un electrică.

Bicicletele electrice nu reprezintă neapărat o invenție nouă, dar în ultimii ani au ajuns din ce în ce mai populare, mai ales în momentul în care a devenit evident că nu trebuie să fie foarte ostentative. De multe ori, nici măcar nu este foarte evident că cineva pedalează o bicicletă electrică.

O soluție mai interesantă și accesibilă pentru tranziția la biciclete electrice vine de la GeoOrbital. Aceasta din urmă este o creație care tocmai a fost finanțată pe Kickstarter și care implică transformarea bicicletei voastre actuale într-un electrică. Pentru a avea încredere în acest proiect, merită să știți că echipa din spatele său este format aproape exclusiv din ingineri care au lucrat la SpaceX și Ford. Ca urmare, au experiență suficientă când vine vorba de mijloace de transport inovative.

GeoOrbital funcționează prin înlocuirea roții din față a bicicletei cu una complet diferită, dar, în același timp, compatibilă. Aceasta din urmă este disponibilă în trei dimensiuni de 26 de inci și 28/29 de inci sau 700c. În interiorul ei, după cum se poate vedea și în clipul de mai sus, există toată partea electronică, o baterie puternică litiu-ion, un motor și un port USB.

În principiu, întreaga combinație ar trebui să vă asigure o viteză medie de 32Km/h pentru aproximativ 80 de kilometri. Portul USB este ideal pentru a vă încărca smartphone-ul în timp ce pedalați. Partea bună a acestui sistem inovativ este că bateria respectivă se încarcă într-un număr foate mare de situații, când pedalați, când frânați sau când mergeți din inerție la vale de pe un deal.

Momenta, singurul repros pe care îl putem aduce GeoOrbital este greutatea suplimentară. În timp ce o roată clasică de bicicletă are între 1,3 kilograme și 3 kilograme, GeoOrbital duce aceste valor între 5 și 7,7 kilograme. Dacă sunteți interesați, nu ezitați să accesați pagina de Kickstarter aferentă campaniei, dar aveți în vedere că primele exemplare vor fi livrate în noiembrie.

Citește și: