Această bicicletă electrică poate fi controlată prin internet

Această bicicletă electrică poate fi controlată prin internet

Vehiculele electrice sunt din ce în ce mai dorite în ultima vreme. O companie a decis să ducă ciclismul electric la un alt nivel, încorporând conectivitatea bluetooth.

Electric S e o bicicletă cu adevărat futuristă, și există câteva indicii care sugerează că are un motor electric. Compania care a creat-o se numește VanMoof, iar scopul bluetooth-ului este de a oferi siguranță sporită. De asemenea, poate călători 120 de kilometri la o singură încărcare, iar vitezele pot fi ajustate. Bonus, designul care chiar ridică bicicleta electrică obișnuită cu o treaptă mai sus.

Partea cea mai bună la o bicicletă care poate fi controlată prin internet e că nu trebuie să te mai chinui să memorezi combinațiile de cifre de la lacăt. Acum, poți debloca bicicleta cu un click pe ecran, cu condiția să ai aplicația instalată. În plus, ai și un GPS integrat, în eventualitatea în care totuși cineva reușește să îți fure bicicleta. Marele dezavantaj ar fi prețul puțin cam piperat, de 3.500 de dolari. În orice caz, poate fi precomandată începând cu data de 5 aprilie de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: