Gear S3 aduce Samsung Pay pe toate smartphone-urile, nu doar pentru cele Samsung

Gear S3 aduce Samsung Pay pe toate smartphone-urile, nu doar pentru cele Samsung

Gear S3 este unul dintre cele mai așteptate smartwatch-uri ale anului, mai ales că a fost anunțat oficial cu câteva luni înainte să ajungă pe piață.

Am vorbit prima oară de Gear S3 în luna septembrie a acestui an. La momentul respectiv, în cadrul IFA 2016, era evident că sud coreenii sunt foarte mândri de realizarea lor. Târgul de tehnologie a venit și a trecut, iar interesul utilizatorilor de terminale Samsung pentru noul ceas inteligent de top al companiei a atins cote foarte ridicate. Parțial, acel fenomen a fost cauzat de faptul că, din momentul anunțului oficial, au mai fost câteva întrebări importante legate de funcționalitate care nu au primit răspuns. Acum însă, începem să ne lămurim toate dilemele.

Un detaliu foarte interesant și un punct ce s-ar putea să sporească șansele sale de a deveni un succes de piață, constă în compatibilitatea ceasului cu orice alte telefoane decât Samsung. Indiferent dacă aveți un Huawei, LG, HTC sau Xiaomi, veți putea împerechea telefonul cu ceasul, cu condiția să aveți minim Android 4.4 KitKat pe smartphone. Mai mult decât atât, respectiva compatibilitate nici măcar nu este limitată la notificări, calendar sau mici artificii.

Samsung Pay este preinstalat pe fiecare Gear S3 și, indiferent de smartphone-ul vostru, puteți folosi metoda de plată a companiei sud coreene prin intermediul ceasului. Pentru prima oară, nu veți fi limitați la terminale Samsung sau telefoane de top, Samsung Pay va funcțione pe aproape orice Android, cu condiția să ruleze minim Android 4.4, iar voi să aveți ceasul la mână.

Într-o piață în care tot mai mulți giganți din tech își încearcă norocul în domeniul plăților digitale, gestul celor de la Samsung s-ar putea să facă minuni pentru popularitatea Samsung Pay. Singura particularitate negativă este prețul Gear S3, un ceas care este destul de scump, indiferent de variantă – S3 Classic sau S3 Frontier cu LTE. Primele unități ajung în magazine începând de astăzi 18 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo