A mai explodat un model de telefon Samsung și era să facă victime

A mai explodat un model de telefon Samsung și era să facă victime

La fiecare câteva săptămâni aflăm detalii despre un nou telefon care a explodat sau a luat foc instant, iar acum este vorba de Galaxy S3.

Nu este nici pe departe prima oară când aflăm detalii despre un telefon care ia foc, deși în ultima perioadă s-ar putea ca balanța dispozitivelor afectate să fie înclinată destul de mult către smartphone-uri din seria Galaxy S.

De această dată este vorba de un Galaxy S3, un telefon cu câțiva ani pe piață care, la începutul anului trecut, s-a reflecta într-un incendiu într-o bancă din Thailanda. Mai mult decât atât, la scurt timp după evenimentul din 2015, sud coreenii au recunoscut că acel aparat are probleme cu încălzirea fără motiv. Noul eveniment dramatic ce implică un Galaxy S3 ce a explodat s-a petrecut în orașul Kajaani din Finalnda.

Un tânăr avea mari șanse să sufere arsuri grave sau chiar să decedeze, dacă telefonul Samsung pe care l-a pus la încărcat peste noapte ar fi fost poziționat pe pieptul său, în locul colțului patului. În momentul în care, fără nici un motiv, telefonul a luat foc, în doar câteva secunde, a început să treacă prin cerșeafuri, doar pentru a se potoli, în final, la câțiva centimetri adâncime, în saltea. Pe lângă flăcările și fumul agresiv generat de eveniment, nu s-au înregistrat victime, doar persoane care, într-un mod foarte natural, s-au speriat teribil.

Cum era de așteptat, deși de vină se pare că a fost bateria care s-a umflat brusc, telefonul s-a transformat instant în bibelou. Până la această oră, nici un oficial Samsung nu comentat pe marginea subiectului și nu se știe dacă vor exista investigații suplimentare pe marginea subiectului. În ceea ce privește părinții copilului, aceia au afirmat că nu vor contacta compania sud coreeană sau o firmă de asigurări, având în vedere că vorba de un telefon foarte vechi.

galaxy s3-explode-bed-640x427

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: