Surpriza! Galaxy S III-ul nu a explodat de buna voie

Surpriza! Galaxy S III-ul nu a explodat de buna voie

samsung galaxy s3 explosion

In urma cu aproximativ 3 saptamani, anuntam, ca de altfel intregul internet, ca noul S III se poate aprinde instantaneu in anumite situatii si poate exploda, la propriu.

Pentru ca astfel de evenimente nu trec neobservate de marile companii, Samsung a angajat o companie intitulata Fire Investigations UK pentru a lamuri cauza evenimentului ce a adus noul smartphone in starea de mai sus. Desi ai fi fost tentat sa crezi utilizatorul care a postat pentru prima oara imaginile online, cercetarile au relevat o cu totul alta realitate.

Smartphone-ul nu a fost de vina pentru ceea ce s-a intamplat cu el. Aparent, e vorba de cauze externe – cel mai probabil, un cuptor cu microunde este singura cauza ce ar fi putut transforma smartphone-ul in acest obiect cu urme de carbonizare. De partea cealalta a baricadei, utilizatorul dillo2k10 si-a retras plangerea initiala legata de explozia telefonului, explicand intr-un post pe acelasi forum ca o alta persoana a incercat sa-i repare telefonul dupa ce, noul Galaxy S III, a fost scapat in apa.

Pe sistemul ,,totul e bine, cand se termina cu bine”, cei de la Samsung au demonstrat ca terminalul nu era defectuos, in timp ce dillo2k10, cel care a facut plangerea initiala, a incercat sa se sustraga caracterizand intregul eveniment ca pe ,,o greseala stupida”.

Citește și: