Galaxy Note 7 va primi Android 7.0 până la finele anului

Galaxy Note 7 va primi Android 7.0 până la finele anului

Galaxy Note 7 ar fi putut fi primul smartphone lansat cu Android 7.0, dar se pare că va mai trece ceva timp până când va beneficia de acea actualizare.

Anunțat cu surle și trâmbițe în urmă cu câteva săptămâni, Galaxy Note 7 este un smartphone foarte bun, din multe puncte de vedere. Dacă ar fi să-i găsim niște minusuri însă, acestea ar avea legătură designul foarte similar cu Galaxy S7 și cu faptul că nu rulează cea mai recentă versiune de Android. Fragmentarea platformei Google este o problemă care nu se va vindeca probabil niciodat, dar mulți internauți au avut ceva de comentat în legătură cu faptul că sud coreeni au lansat noul Note cu Android 6.

Este adevărat că Google nu a lansat încă versiunea finală a noului Android 7.0 Nougat, dar ar trebui să nu dureze mai mult de câteva săptămâni până la finalizarea procesului. În plus, există deja suficiente confirmări cum că LG ar trebui să lanseze LG V20 cu Android Nougat înainte ca Google să anunțe noile terminale Nexus cu același SO.

Încercând un pic să calmeze spiritele și internauții dezamăgiți, președintele Samsung Mobile – Koh Dong-jin s-a simțit obligat să facă o declarație pe marginea subiectului pentru GSM Arena. Conform spuselor sale, nu ar trebui să dureze mai mult de două-trei luni până când Note 7 ar trebui să treacă la Android 7.0 Nougat, deși s-a ferit să facă pronosticuri clare. ,,Este foarte important pentru noi să oferim informații de actualitate prin intermediul noului SO, mai crucial este însă să realizăm o platformă stabilă și fără probleme pentru utilizatorii noștri. Din acest motiv, plănuim să facem suficient de multe teste în beta înaintea lansării oricăror actualizării de sistem de operare.

Cu alte cuvinte, nu este cazul să vă țineți respirația până când veți vedea noul sistem de operare pe exclusivistul Galaxy Note 7. În cel mai optimist caz, ar trebui să-l aveți în octombrie, dar nu este deloc exclus ca lansarea să se producă în decembrie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo