Galaxy Note 7 va pierde funcțiile de apelare, date, Bluetooth și WiFi

Galaxy Note 7 va pierde funcțiile de apelare, date, Bluetooth și WiFi

Smartphone-urile Galaxy Note 7 au avut destin fatidic. Acestea au început să explodeze la scurt timp după lansare și, în curând, nu vo mai funcționa ca telefon.

Samsung ar fi putut să dea lovitura cu Note 7. Telefonul a fost lansat într-o perioadă în care Apple nu a anunțat cel mai revoluționar iPhone, iar primele review-uri ale creației sud-coreenilor au fost de invidiat. Din păcate, un design defectuos, combinat cu o baterie prea mare ce nu avea loc să se ventileze, au ajuns să se reflecte în multe cazuri de explozii cu consecințe dezastruoase. După aceea, întregul efort al Samsung s-a concentrat pe retragerea de pe piață a dispozitivelor într-un timp foarte scurt.

Problema este că, deși cea mai mare parte a posesorilor de Note 7 le-au dus la un magazin Samsung pentru a le înlocui sau a-și primi banii înapoi, nu se poate spune același lucru despre toți utilizatorii. Mulți dintre ei s-au ambiționat să le păstreze, în speranța ca că le vor vinde probabil la prețuri astronomice în câțiva ani.

Dacă Samsung nu poate să intre la voi în casă să vă ia telefonul, sud coreeni s-au decis să facă un gest alternativ la fel de radical. După ce operatorii de telefonie din Noua Zeelandă și Australia și-au unit forțele pentru ca Note 7 să nu mai poată fi folosit ca telefon, Samsung se pare că a luat aceeași decizie în legătură cu Canada.

Conform MobileSyrup, începând cu 15 decembrie, Samsung va dezactiva funcția de telefon a tuturor unităților care nu au fost returnate. În urma respectivului gest, pe lângă faptul că nu veți mai putea iniția apeluri cu aparatului, nu veți mai putea face trafic de date, recepționa sau expedia SMS-uri. Cu trei zile înainte, pe 12 decembrie, printr-o actualizare de software, va fi limitat din nou nivelul maxim de încărcare al acumulatorului, iar funcții precum WiFi sau Bluetooth vor fi dezactivate. ,,Recomandăm cu tărie tuturor celor care folosesc în continuare un Note 7 să returneze aparatul la locul achiziției pentru a-și primi banii înapoi sau pentru a-l înlocui între 7 decembrie și 15 decembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo