Noul trailer Far Cry Primal vă pune în mijlocul acțiunii

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale acestui an, Far Cry Primal tocmai a beneficiat de un nou trailer.

Cei de la Ubisoft fac o treabă din ce în ce mai bună în a-și susține popularele francize din portofoliu cu noi episoade lansate la intervale regulate. Deși s-ar putea ca în 2016 să nu avem parte de un nou Assassin’s Creed al aceluiași dezvoltator, Far Cry Primal nu ar trebui să mai întârzie prea mult pe platforma voastră preferată.

În cel mai nou trailer pentru iminentul joc, vănătorul Takkar este în centrul acțiunii. Tot acum aflăm mai multe detalii despre modul în care a fost creată de la zero o nouă limbă străină pentru a fi folosită in-game. Un grup de istorici experți în lingvistică au fost angajați pentru acest proiect, cu scopul de a realiza o limbă pe care o veți folosi voi ca jucători pentru a interacționa cu ale NPC-uri. În plus, limba reprezintă doar o parte infimă din efortul companiei pentru a crea un joc cât mai aproape de impecabil.

În trailerul de aproape două minute auzim foarte bine și limba străină care va fi folosită în joc. Tot acum vedem ce peripeții are fi avut un vânător în acele vremuri în momentul în care s-ar fi dus să caute mâncare, peripeții pe care le veți experimenta și voi ca jucători. Nu de alta, dar întreaga acțiune se desfășoară în epoca de piatră, particularitate care ar trebui să se reflecte într-o experiență de gaming unică, una ce va fi disponibilă atât pe consolele next-gen, cât și pe PC-uri.

Far Cry Primal va fi disponibil pe PlayStation 4 și Xbox One începând cu 23 februarie. Pe PC va ajunge o săptămână mai târziu, pe 1 martie. Specificațiile minime pentru cei care vor să-l joace pe PC includ un procesor Intel Core i5-550 sau AMD Phenom II X4 955 cu 4GB RAM și 20GB spațiu. În ceea ce privește plăcile video suportate, acestea încep de la GeForce GTX 460 și AMD Radeon 5770.

18:17 21.01.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video