Cum îl poți ”diseca” pe Donald Trump și îl poți folosi pe post de cobai

În principiu, ar trebui să știți că Surgeon Simulator nu este neapărat un simulator autentic de chirurgie, dar dacă nu era evident, vă puteți apuca să faceți experimente pe Donald Trump.

Mai sunt foarte puține șanse ca Donald Trump să nu fie candidatul republican la președinția statului american. Din acest motiv, foarte multe persoane de pe întregul mapamond au o reticență teribilă vizavi de viitorul Statelor Unite dacă cea mai puternică țară din lume va ajunge în mâinile lui Trump.

Trecând peste aspectul politic al ecuației, dacă vă doriți să îl aveți măcar pentru câteva ore la capătul mâinilor, într-un mediu virtual, sub anestezie, pe Donald Trump, acum există un expansion pentru Surgeon Simulator ce vă va transforma acest vis în realitate. Din pielea unui chirurg nu foarte priceput, în funcție de preferința personală, îi veți putea înlocui inimia lui Trump cu una de piatră sau din aur.

Pentru a duce experiența la un nou nivel, alegerile publicului în materie de transplanturi vor fi sintetizate printr-o pagină web pe care vor apărea performanțele tuturor amatorilor de medicină, împreună cu costurile intervenției. Pentru a amplifica autenticitatea experienței, vor fi incluse în ecuație și produse cu brandul Donald Trump care de-a lungul anilor au avut o viață mai lungă sau mai scurtă. Lista include Trump Vodka, Tump Steaks și nu numai. Ca o ironie la adresa candidatului la președenție, există și un mod de operație ce implică utilizarea unor mâini foarte mici. Dacă nu aveți ceva mai bun de făcut, în timpul operației vă puteți juca cu părul lui Trump sau îl puteți machia.

În definitiv, noul Expansion Pack pentru Surgeon Simulator deschide ușile către un amalgam de moduri prin care vă puteți juca cu interiorul sua exteriorul lui Donald Trump. Întreaga experiență este gratuită dacă ați achiziționat în trecut Surgeon Simulator Anniversary edition sau doar 2 dolar în cazul în care vă gândiți să faceți upgrade de la o versiune mai veche a jocului.

Alexandru Puiu
08:49 03.06.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video