I am bread, jocul în care eşti o felie de pâine

I am bread, jocul în care eşti o felie de pâine

Într-o perioadă în care dezvoltatorii de jocuri fac eforturi pentru a veni pe piaţă cu o idee originală, era inevitabil să nu apară jocuri precum I am Bread.

sau Surgeon Simulator este un titlu foarte popular lansat în urmă cu câţiva ani de Luke Williams. Pentru că şi-a propus să-şi lărgească portofoliul de jocuri cu ceva la fel de creativ şi original, acelaşi Williams a început de ceva timp să lucreze la I am bread.

Dacă v-aţi gândit vreodată cum este să vă trăiţi viaţa ca o felie de pâine, există un joc pentru asta. I am bread, după cum detaliază creatorul său pe blogul oficial PlayStation, a fost rezultatul unei pauze de lucru.

,,Dacă pâinea s-ar putea mişca, cum ar face-o şi ce şi-ar dori să realizeze?” În timp ce lucra la ediţia aniversară de pentru PlayStation 4, Luke Williams a început practic să-şi facă planuri pentru noul său titlu.

Ideea poate părea simplă, absurdă şi cu elemente aberante, dar rezultatul final are toate ingredientele pentru un succes de masă.

Nu contează premisa, important este ca întreaga poveste să fie relaxantă şi, într-un mod foarte ciudat, să trezească în sufletul jucătorului un sentiment de empatie vizavi de un produs pe care în altă situaţie l-aţi trece cu vederea.

În I am bread controlaţi o bucată de pâine care trebuie să devină pâine prăjită. Pentru îndeplinirea misiunii, trebuie să apelaţi la un amalgam de trucuri creative şi neobişnuite. În definitiv, ar fi fost prea simplu să găsiţi un prăjitor în împrejurimi.

Partea de precizie implică transformarea în pâine prăjită fără nici un pic de arsură pe margine. După cum veţi vedea şi în clipul de mai jos, diversitatea scenariilor în care veţi fi puşi cu felia de pâine este incredibilă.

I am bread este lansat deja pentru PlayStation 4, dar dacă aveţi un pic de răbdare îl veţi putea juca şi pe iDevice-uri.

Citește și: