Cunoscutul site de filme si seriale online Vplay.ro, sechestrat de autorități

Cunoscutul site de filme si seriale online Vplay.ro, sechestrat de autorități
PLAYTECH
PLAYTECH
17:53 17.02.2016

Site-ul de filme si seriale online Vplay.ro se află acum sub sechestru, în urma unei acțiuni a Parchetului de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

După cum probabil vă amintiți, în 2012 cei de la MediaPro au sesizat Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu nu mai puțin de 42 de site-uri care difuzau filme si seriale online fără a respecta anumite legi. Printre acestea se numărau și Vplay.ro și Serialepenet.ro. Acum acțiunile îndreptate împotriva site-urilor de acest fel continuă, iar domeniul Vplay.ro a fost pus din nou sub sechestru. Site-ul, cunoscut pentru varietatea de film si seriale pe care le pune la dispoziția utilizatorilor, pare a fi subiectul unui dosar al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, însă, pentru moment, mai multe informații nu sunt disponibile.

Nu doar Vplay, ci și serviciul Vplus a fost blocat. Pe site apare următorul mesaj: ”Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile art.249 din Codul de procedură penală”. Articolul respectiv face referire, din câte se pare, la condiţiile generale de luare a măsurilor asigurătorii. Conform alineatului 2, ”măsurile asigurătorii constau în indisponibilizarea unor bunuri mobile sau imobile, prin instituirea unui sechestru asupra acestora”.

În cazul în care vă numărați printre cei afectați de această acțiune, merită să aveți în vedere faptul că Netflix vă oferă posibilitatea de a beneficia de tot conținutul său în mod gratuit timp de o lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: