Unul dintre cele mai importante portaluri de filme si seriale online a fost închis

Unul dintre cele mai importante portaluri de filme si seriale online a fost închis

Cunoscutul portal de seriale si filme online serialepenet.ro a fost închis de autorități, acesta făcând obiectul unei cauze penale.

Autoritățile române au închis recent mai multe site-uri, printre care și Serialepenet.ro. După cum probabil știți deja, Serialepenet.ro era unul dintre cele mai accesate site-uri cu filme si seriale online din România. În prezent, dacă încercați să accesați sie-ul, veți observa o pagină care menționează că respectivul domeniu a fost ”sechestrat în conformitate cu dispozițiile art.249 din Codul de procedură penală.” Conform site-ului Adevărul, Serialepenet.ro nu este singurul care a avut parte de această soartă. Mai multe pagini, printre care vandsteroizi.ro, top-teleshop.ro, crystalglamour.ro şi steroizii.ro, vă vor afișa același mesaj de întâmpinare.

Serialepenet.ro oferea utilizatorilor acces la unele dintre cele mai populare seriale din lume. În condițiile în care aceștia doreau acces nelimitat, ar fi fost nevoiți să plătească o anumită sumă de bani. Serialepenet.ro nu este la prima astfel de confruntare cu autoritățile, o acțiune similară având loc în anul 2012. Atunci, cei de la MediaPro au sesizat Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu nu mai puțin de 42 de site-uri care difuzau filme si seriale online fără a respecta anumite legi. Printre acestea se numărau și Vplay.ro și Serialepenet.ro.

Acțiunea avea loc la începutul lunii noiembrie a anului respectiv, iar ca urmare a acestei, Vplay, alături de multe altele, au încetat orice fel de activitate. Totul, însă, nu a durat decât câteva zile, site-ul revenind la mijlocul lunii. După cum se menționa atunci, interesul celor de la MediaPro era de a-și proteja propriul serviciu Voyo, însă au reușit să atragă antipatia unui număr mare de utilizatori, printre care se numărau câteva personalități din domeniul online.

Citește și: “Revolutia Voyo” impotriva site-urilor de Filme Online

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: