17 iun. 2016 | 12:50

Cum ștergi tot de pe Windows Phone pentru a-l vinde

ACTUALITATE
Cum ștergi tot de pe Windows Phone pentru a-l vinde

Telefoanele cu Windows nu mai sunt la fel de populare precum în urmă cu câțiva ani, dar ar fi bine să știi cum ștergi tot de pe Windows Phone în cazul în care îl vinzi.

Cei de la Microsoft au implementat un sistem foarte facil prin care puteți reseta un smartphone cu Windows și există câțiva pași pe care îi puteți urma și atunci când aparatul refuză să mai pornească. Ca de obicei, înainte de a lua astfel de măsuri radicale, asigurați-vă că v-ați salvat toate datele importante de pe telefon, inclusiv poze și contacte, deoarece nu le veți mai putea recupera pe viitor.

Dacă vrei să știi cum ștergi tot pe Windows Phone, răspunsul este destul de simplu și nici măcar nu contează dacă aveți un gadget cu Windows Phone 8 sau Windows 10 Mobile. În ambele circumstanțe, funcția care vă interesează o găsiți în Settings în lista completă de aplicații, pe a doua pagină de meniu a aparatului. Intrați meniul About, urmat de Reset your phone. Veți primi două avertismente înainte de inițierea procesului efectiv.

Confirmați cu un tap pe Yes de fiecare dată. Așteptați-vă ca procesul să dureze 10-15 minute. În cazul unui terminal cu Windows 10 Mobile, același meniu îl veți găsi în Settings – System – About – Reset your phone.

Pentru că nu este deloc exclus să ajungeți la un moment dat într-o situație în care gadgetul refuză să mai pornească, ar fi bine să aveți în vedere și o combinație de câteva taste pentru a-l face din nou funcțional. Începeți prin apăsarea simultană a butoanelor Volume down și Power până când simțiți o vibrație – între 10 și 15 secunde. Imediat după vibrație, luați mâna de pe amândouă și țineți apăsat pe Volume down.

În scurt timp, pe ecran ar trebui să apară un semn mare de exclamare. Din acest moment, fără să vedeți nici un fel de modificare a conținutului afișat pe ecran, apăsați pe Volume up, Volume down, Power și Volume down. Dacă ați urmat pașii corect, telefonul ar trebui să revină la parametrii din fabrică și să pornească normal. Ca în cazul de mai sus, așteptați-vă ca acest proces să dureze între 10 și 15 minute, în funcție de volumul de informații stocate pe aparat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele