Bucharest Technology Week: cum folosesc liderii internaționali tehnologia în afaceri

Bucharest Technology Week: cum folosesc liderii internaționali tehnologia în afaceri

Peste 30 de speakeri internaționali vin la București pentru a prezenta studii de caz despre folosirea tehnologiei in companiile lor, în cadrul conferințelor tematice de business de la Bucharest Technology Week.

Innovation Summit, desfășurat pe 24 mai, aduce laolaltă speakeri cu experiență în domenii diverse, de la muzică la Formula 1, pentru a discuta cum ajută dezvoltarea inovației. Printre spekeri se numără Dr. Geoff McGrath – Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies și Kelly Snook, Co-Director al Mi.Mu Gloves, mânușile care sintetizează muzica prin mișcările mâinii, folosite de Ariana Grande în concerte. Alte teme discutate includ design thinking, design industrial și modele de inovație folosite cu succes în România, un exemplu fiind muzicianul Zoli TOTH prin intermediul noului său concept, Zoli TOTH Project, prin care realizează muzică folosind obiecte printate 3D.  

Speakerii de la Brands+Tech Summit (25 mai) includ specialiști internaționali din agenții de consultanță în branding și din companii cunoscute la nivel mondial, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai noi tehnologii folosite de profesioniștii de marketing. Printre speakeri se numără Javier Sanchez Lamelas, fondator și CEO al Top Line MARKETING. Printre celelalte subiecte se numără folosirea tehnologiilor emergente în digital media, utilizarea realității virtuale în cercetări de marketing, neuromarketing și trenduri în digital marketing.

În cadrul Enterprise-IT Summit (26 mai) participanții vor dezbate modul în care tehnologia va influența dezvoltarea de noi produse și servicii, care să eficientizeze activitatea. Printre speakeri se numără și Ian Forrester, Senior Producer la BBC R&D Department, care va prezenta ideea de Visual Perceptive Media, un concept care își propune să schimbe acțiunea filmului la care te uiți în funcție de caracteristicile și preferințele tale, stocate în prealabil în cloud. Printre temele de discuție se numără Big Data & Machine Learning, Internet of Things & M2M, Securitate în Cloud și Data Encryption.

La Java Dev Summit (27 mai) participanții vor afla care sunt ultimele update-uri aduse platformelor JDK 9 și Spring Framework 4.3 & 5.0 de la speakerii internaționali și locali. Printre speakeri se numara și Juergen Hoeller – Spring Framework Lead la Pivotal, co-fondatorul proiectului Spring Framework, una dintre cele mai populare aplicații de Java pentru enterprise. Alte topicuri includ printare 3D cu Java, securitate în Apache Sling și Java Hotspot Virtual Machine.

Înscrierea la conferințele de la Athénée Palace Hilton include și acces în expoziția Bucharest Technology Week, desfășurată între 27 și 29 mai (vineri, sâmbătă și duminică) în Piața George Enescu – Ateneu. Aici participanții vor putea interacționa și testa mașini electrice și hibride, roboți, gadget-uri, device-uri, soluții de transport electric, soluții de printare 3D, soluții pentru case inteligente și multe altele. Te poți înscrie și obține mai multe detalii aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: