Când vei putea urmări „Westworld”, cel mai așteptat serial despre lupta dintre oameni și roboți

Când vei putea urmări Westworld, cel mai așteptat serial despre lupta dintre oameni și roboți

Acum ceva timp, HBO a anunțat lansarea serialului Westworld, care ar putea stârni aceeași vâlvă precum „Urzeala Tronurilor”.

Vestea bună e că „Westworld” va avea premiera la HBO pe 3 octombrie, în același timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, iar primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO din 4 octombrie. Primul sezon are 10 episoade, iar serialul se prezintă ca o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului uman.

Serialul explorează o lume în care fiecare fantezie umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută. Într-un parc cu tematică, condus de personajul interpretat de Anthony Hopkins și cunoscut ca „Westworld”, mai mulți androizi „gazdă” deviază de la scenariile programatorilor și au un comportament haotic. Anthony Hopkins joacă rolul doctorului Robert Ford, cel care conduce parcul de distracții, iar Evan Rachel Wood întră în pielea lui Dolores, un robot care, treptat, începe să realizeze că realitatea ei nu este chiar ceea ce pare.

Sursa de inspirație pentru cea mai nouă producție originală HBO este western-ul SF din 1973, Westworld – Lumea roboților, care a fost regizat de Michael Crichton (Jurassic Park). Serialul a fost adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan (Interstellar, Cavalerul negru) și soția acestuia, Lisa Joy (Pushing Daisies, Burn Notice). Printre ceilalți producători executivi se numără J.J. Abrams, Bryan Burk (Lost, noile filme Star Wars și Star Trek) și Jerry Weintraub.

Având în vedere distribuția și echipa de producție, ar trebui să ne așteptăm la o serie de excepție, care abordează una dintre cele mai controversate tematici de actualitate: relația omului cu inteligența artificialăWestworld va fi difuzat la HBO din 3 octombrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00. Serialul va fi disponibil pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmărit fără abonament din 4 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: