Black Friday 2016: Jocurile de Xbox la ofertă se iau direct din Xbox Store

Ziua de Black Friday 2016 nu ar fi trebuit să se manifeste prin reduceri substanțiale pe 18 noiembrie, dar având în vedere că până și Microsoft a anunțat ofertele la jocuri din Xbox Store, ar fi păcate să nu profitați.

În teorie, Black Friday 2016 se celebrează vinerea viitoare, cel puțin aceea va fi data la care americanii se vor călca în picioare pentru a dărma ușile magazinelor. Pentru că suntem totuși în 2016 și ne-am obișnuit să facem majoritatea plăților și achizițiilor prin internet, ar fi păcat să nu aplicăm același principiu și la jocurile de consolă.

Pornind de la această premisă, dacă nu ați găsit reduceri substanțiale la produsele care vă interesau de Black Friday la nici unul din magazinle autohtone, profitați de ocazie și cheluiți câțiva bani pe Xbox Store. Nu de alta, dar veți avea parte de câteva zile libere în decembrie și ar fi ideal să le petreceți cu un controller în mână.

Spre deosebire de alte reduceri de Black Friday 2016, Microsoft și-a propus să nu vă streseze. Cu toate că reducerile la jocurile voastre preferate încep astăzi, aveți timp până pe 28 noiembrie să vă decideți care sunt achizițiile cu adevărat importante. Timp de 10 zile, puteți pune în balanță care sunt titlurile pe care dacă nu le veți cumpăra acum, veți regreta mai puțin.

Partea cea mai bună a ecuației este că lista include chiar și cele mai noi titluri de la EA, Activision sau Blizzard. Ca urmare, indiferent dacă sunteți amatori de Call of Duty: Infinite Warfare, Blattlefield 1, Gears of War 4 sau Overwatch, toate au devenit subit mai accesibile. Asta nu înseamnă însă că doar amatorii de FPS-uri sunt privilegiați. Nu mai puțin de 250 de titluri vor fi reduse în următoarea perioadă.

În toată această perioadă, cei care nu au experimentat niciodată beneficiile Xbox Gold, indiferent dacă sunt utilizatori de Xbox One sau Xbox 360, o pot face cu doar un dolar.

Alexandru Puiu
08:09 18.11.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video