Acest video îți arată cât de bine s-ar încadra Donald Trump în Game of Thrones

Acest video îți arată cât de bine s-ar încadra Donald Trump în Game of Thrones

Deși trebuie să admitem că Game of Thrones are puțin iz de telenovelă, creează dependență. În plus, nu este doar despre sex și moartea celor mai dragi personaje, ci și despre intrigi politice. 

În viața reală, știm că acolo unde sunt intrigi politice, e și Donald Trump. Prin urmare, un utilizator YouTube cu o imaginație bogată (și lăudabilă) s-a gândit să facă un mashup briliant între replicile pline de „profunzime” ale lui Trump și scene iconice din celebrul Game of Thrones, numindu-l „Winter is Trumping”. Ceea ce e și mai amuzant e că nu s-a rezumat la a-i atribui un singur personaj, ci l-a integrat perfect în toate scenele.

Astfel, îl vedem pe Trump încercând să negocieze cu Littlefinger, înfruntând-o pe Daenerys și chiar pregătindu-se de luptă alături de Tyrion Lannister. Desigur, să-l comparăm pe Trump cu personajele dintr-un univers în care toată lumea sfârșește decapitată sau murind, în orice caz, cel puțin violent, s-ar putea să fie puțin dur. Și totuși, nu avem cum să nu recunoaștem că pretendentul la președinția Americii s-ar adapta perfect în acest peisaj plin de cruzime.