16 feb. 2016 | 07:17

Tesla Model S pentru copii este cadoul perfect pentru ecologiști

ACTUALITATE
Tesla Model S pentru copii este cadoul perfect pentru ecologiști

Deși nu prea mai are nevoie de promovoare, Tesla a colaborat cu Radio Flyer pentru a realiza o mașină Tesla Model S pentru cei mai mici dintre noi.

Cei care își doresc cu ardoare un automobil Tesla sau pur și simplu vor să le facă o surpriză ecologică copiilor, acum au cea mai ieftină variantă. Ilustrat în clipul de mai sus este un automobil Tesla Model S ce folosește un motor electric, la fel ca fratele său mai mare, doar că este de dimensiuni foarte reduse.

Această replică a Tesla Model S a fost realizat împreună cu Radio Flyer, o companie care în trecut a creat numeroase alte mașini de jucărie de o calitate foarte bună. Poate din acest motiv a decis și Tesla să colaboreze cu ei. În definitiv, rezultatul este remarcabil, mai ales dacă îl compari cu versiunea reală a mașinii. Singura diferență majoră vizavi de construcție este că jumătatea inferioară a corpului copilului ocupă toată partea frontală a automobilului.

Trecând însă peste detaliile estetice, există câteva opțiuni de upgrade pentru cei cu bugete generoase. Prețul de start pentru un Tesla Model S în varianta pentru copii este de 500 de dolari. În versiunea standard, aceasta va folosi o baterie litiu ion de 140 Wh. În cazul în care vă simțiți darnic, pentru 50 de dolari în plus puteți face un salt semnificativ în autonomie, achiziționând upgrade-ul până la 190 Wh, deși nu știm în câte zeci de minute de divertisment se va reflecta nici una dintre baterii. Viteza maximă pe care o va putea atinge copilul vostru în Tesla Model S este de aproape 10 kilometri pe oră, dar poate fi înjumătățită de către părinții grijulii.

Printre opțiunile de culoare se numără Midnight Silver Metallic, Deep Blue Metallica și Red Multi Coat. Până și roțile pot beneficia de un upgrade contra sumei de 15 dolari, dar nu se știe însă în ce se reflectă acesta. Dacă vă încântă perspectiva unei astfel de achiziții, vă puteți arunca la o precomandă, iar livrările vor începe în luna mai.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele