YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

YouTube v-ar putea cere bani pentru a accesa clipurile favorite

În încercarea de a mai obţine nişte bani de la internauţi, cei de la Google ar putea introduce pe un sistem de abonamente contra cost.

Nu au trecut decât câteva luni de la lansarea popularului serviciu YouTube Music Key. Acesta din urmă costă 8 dolari pe lună şi vă permite să urmăriţi clipuri muzicale pe YouTube fără reclame şi include accesul la bogata librărie de muzică din spatele Google Play Music. Pentru că s-ar putea să fi înregistrat un succes cu respectiva lansare, compania Google se pare că lucrează la un sistem de abonamente şi pentru accesarea altor clipuri populare pe care .

Aparent, noul tip de abonamente va viza aproape exclusiv clipurile originale pe care creatorii de conţinut le urcă în mod regulat pe YouTube. Zvonul a fost declanşat de un comentariu la un articol de pe Variety. În acel context, un individ a afirmat că YouTube ,,explorează perspectiva lansării propriului serviciu VOD – Video On Demand contra cost”. Respectiva persoană s-a recomandat ca fiind un director de companie ce colaborează cu YouTube pentru a produce clipuri video. Astfel, dacă veţi deveni plătitori de abonament, veţi scăpa de reclame în timpul vizionării clipurilor incluse în program.

Momentan se crede că respectivul serviciu ipotetic va include conţinut de la cele mai importante vedete devenite populare pe YouTube în ultimii ani. Brandingul folosit pentru acel conţinut va fi YouTube Originals.

Într-o perioadă în care giganţi precum Hulu, Vimeo sau Vessel încearcă să atragă vedetele de pe YouTube cu venituri financiare mai atrăgătoare, este foarte probabil ca YouTube să introducă plata de abonamente pentru a plătii mai generos respectivii creatorii de conţinut. Momentan, toate aceste informaţii referitoare la un serviciu contra cost nu au fost confirmate oficial, dar este foarte probabil să aflăm mai multe detalii în următoarele săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: