19 feb. 2015 | 18:00

World of Tanks ajunge pe Xbox One, după PC şi Xbox 360 [VIDEO]

ACTUALITATE
World of Tanks ajunge pe Xbox One, după PC şi Xbox 360 [VIDEO]

Popularul joc cu tancuri de tip free-to-play, World of Tanks va beneficia de un upgrade grafic semnificativ înainte de a se lansa pentru Xbox One.

După ce a făcut valuri printre utilizatorii de PC şi Xbox 360, unul dintre cele mai atrăgătoare jocuri free-to-play din ultimii ani face tranziţia către consolele next-gen până la finele acestui an.

Fără a avea o dată precisă de lansare, World of Tanks pentru Xbox One a fost anunţat oficial zilele trecute prin intermediul unui trailer pe care îl puteţi urmări şi voi mai jos. Aparent, aceeaşi experienţă capabilă să creeze dependenţă, pe care o experimentează zilnic posesorii de Xbox 360 sau PC, va fi portată pe consola next-gen a celor de la Microsoft în doar câteva luni. Pe lângă un clip de câteva minute, dezvoltatorul titlului, Wargaming, a mai oferit câteva detalii atractive.

Indiferent de platforma pe care o folosesc, jucătorii de World of Tanks pe PC se vor putea juca fără nici un fel de probleme cu cei care au World of Tanks pe Xbox 360 sau Xbox One. Toate discuţiile online şi actualizările de conţinut vor putea fi accesate simultan de către toţi membrii comunităţii, indiferent de sistemul folosit pentru gaming.

Pe Xbox One, World of Tanks va continua să fie free-to-play, dar dezvoltatorii vor avea posibilitatea de a câştiga bani din achiziţii in-app realizate de jucători. Dacă aţi făcut tranziţia de la Xbox 360 la Xbox One, toate salvările şi realizările voastre dobândite anterior vor fi accesibile când vă veţi juca pe noua consolă.

Deşi este un joc spectaculos, pentru că are potenţialul de a vă ţine lipiţi de ecran, singurul sfat este să încercaţi să rezistaţi tentaţiei de a investi bani reali.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele