World of Tanks Blitz invadeaza platformele mobile

World of Tanks Blitz invadeaza platformele mobile

World of Tanks este unul dintre cele mai populare jocuri online din prezent, insa pana acum a ramas fidel platformei pe care a debutat: PC-ul. Ei bine, Wargaming.net a decis ca a venit momentul ca aceasta licenta sa se dezvolte si in alte directii, iar piata mobila a fost cea mai atractiva.

World Of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz este numele variantei pentru iOS si Android a simulatorului de lupte cu tancuri, care va incerca sa pastreze cat mai multe dintre elementele care au facut din titlul original un succes mondial. Sesiunile de joc vor fi in continuare online, insa vor oferi suport doar pentru paisprezece jucatori in acelasi timp intr-o singura sesiune. Vor fi la dispozitia jucatorilor tancuri apartinand amatelor americane, rusesti si germane, toate modelele medii si grele fiind incluse in joc.

Nu exista inca o data de lansare pentru World of Tanks Blitz, insa studioul Wargaming.net a declarat ca va oferi pe dispozitivele mobile o experienta de joc comparabila cu cea de pe console. Aceste promisiuni vor fi destul de greu de indeplinit, avand in vedere faptul ca dispozitivele mobile duc o mare lipsa de butoane, iar totul trebuie controlat prin intermediul unui touchscreen si al senzorului giroscopic.

Citește și: