12 dec. 2015 | 17:30

Volkswagen și-a prezentat conceptul de mașină electrică

ENTERTAINMENT
Volkswagen și-a prezentat conceptul de mașină electrică

Volkswagen nu e în cea mai bună situație acum, chiar dacă depune eforturi serioase pentru a rezolva problema emisiilor. Desigur, asta nu înseamnă că viața companiei trebuie să se oprească aici.

Nu e de mirare că gigatul producător german de mașini a prezentat un nou concept de mașină electrică, chiar înainte de intrarea în anul 2016. Circulă, de ceva timp, zvonuri despre noul Microbus, și luând în considerare faptul că CES (Consumer Electronics Show este o expoziție de IT organizată anual în luna ianuarie în Las Vegas, Statele Unite) a devenit o platformă care include tehnologii de motoare cu propulsie internă, nu ar fi chiar o surpriză să avem o mașină electrică marca VW în anul următor, potrivit Uber Gizmo.

Desigur, automobilul va fi futurist, după cum o arată și imaginea-teaser. Designul pare robust, solid și destul de interesant. Dacă noul Microbus va fi, într-adevăr, prezentat în cadrul CES 2016, cred că putem fi siguri că nu va avea problemele cu noxele care au zguduit imperiul Volkswagen în 2015. Din păcate, nu avem mai multe informații disponibile, dar sunt șanse slabe să fie un simplu teaser.