Violență în realitate virtuală – GTA V cu Oculus Rift e senzațional [VIDEO]

Dacă aţi avut o fascinaţie pentru realitate virtuală şi sunteţi fani , veţi fi încântaţi să aflaţi că e posibil să experimentaţi noul Grand Theft Auto în VR.

Presimt că este doar o chestiune de timp până când experienţele de realitate virtuală vor intra în mainstream şi vom avea cei mai mulţi dintre noi ocazia să le trăim în confortul căminului. Prima etapă este ieftinirea dispozitivelor necesare şi lansarea de cât mai multe jocuri compatibile. Dacă în ceea ce priveşte preţul unui kit Oculus Rift nu prea avem ce face, e bine de ştiut că există soluţii software din ce în ce mai eficiente pentru transpunerea unui joc atât de popular precum

Proiectul ilustrat în clipul de mai jos vine la aproximativ o săptămână după lansarea oficială a Grand Theft Auto 5 pentru PC. După cum puteţi vedea, vă permite să experimentaţi Los Santos la persoana întâi într-un mod cel puţin spectaculos. Din păcate pentru posesorii de console, doar prin intermediul unui computer şi al unui Oculus Rift vă puteţi juca GTA V astfel. În ceea ce priveşte uneltele necesare, aplicaţia vorpX a uşurat foarte mult munca doritorilor şi este singurul lucru de care aveţi nevoie pentru a vă crea propria versiune de realitate virtuală în titlul celor de la Rockstar.

,,Mi-am dorit foarte mult să existe suport pentru VR în acest joc, nu sunt pasionat de misiuni, viteza, împuşcatul de oameni şi cauzatul de carnagiu sunt o sursă suficientă de divertisment.” Creatorul mod-ului a fost foarte sincer când a venit vorba de motivaţia din spatele acestui proiect. Partea bună este că şi cei de la Rockstar Games au inclus în această versiune posibilitatea gameplay-ului la persoana întâi, ajutând măcar parţial astfel de iniţiative.

09:09 18.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video