08 apr. 2015 | 05:48

Descărcaţi-vă acum GTA V pentru PC, cu câteva zile înainte de lansare

ACTUALITATE
Descărcaţi-vă acum GTA V pentru PC, cu câteva zile înainte de lansare

Dacă v-aţi aruncat la o precomandă pentru versiunea de PC a celui mai popular joc din toate timpurile, poate fi deja descărcat.

După ce în urmă cu aproximativ un an depăşea toate recordurile de popularitate pe Xbox 360 şi PS3, cel mai nou titlu din seria Grand Theft Auto a poposit pe consolele next gen la începutul acestui an. Din acel moment, nu mai rămânea decât ca iteraţia de PC a aceleiaşi versiuni să fie lansată pentru a transforma jucabil pe orice consolă sau computer.

Lansarea versiunii de PC de GTA V va avea loc în mod oficial pe 14 aprilie, în aproximativ o săptămână. Ca de fiecare dată, pe lângă varianta în cutie, pe care o puteţi cumpăra din magazinul vostru preferat, există şi o versiune digitală a aceluiaşi titlu. Aceasta din urmă poate fi achiziţionată deja de ceva timp atât prin Steam cât şi prin intermediul Rockstar Warehouse, magazinul virtual al dezvoltatorului. Partea bună este că, dacă nu aveţi o fascinaţie pentru cutii, versiunea de PC pre-comandată în format digital poate fi deja descărcată pe computerul vostru. În mod evident, această operaţiune de preîncărcare a titlului, nu înseamnă că vă veţi putea juca GTA V cu câteva zile înainte de lansarea oficială. În schimb, se traduce prin faptul că în dimineaţa zilei de 14 aprilie vă veţi număra printre primii jucător ce vor putea intra în joc.

În teorie, mai există posibilitatea lansării vreo unei actualizării înainte de lansarea efectivă, dar şansele pentru un astfel de update sunt infime. În ceea ce priveşte spaţiul pe hard disk de care aveţi nevoie, acesta este destul de generos. Deşi nu avem o valoare exactă, listarea pe Steam a jocului menţionează nu mai puţin de 65 GB necesari pentru GTA V.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele