07 feb. 2015 | 15:00

Activision confirmă primele detalii despre Call of Duty 2015

ACTUALITATE
Activision confirmă primele detalii despre Call of Duty 2015

La doar câteva luni după lansarea Call of Duty Advanced Warfare au început să apară online primele detalii despre următorul titlu din populara serie.

Call of Duty continuă să fie una dintre cele mai profitabile francize din toate timpurile, în parte şi datorită efortului publisher-ului Activision care reuşeşte să scoată un nou episod în fiecare an. Pornind de la această premisă, în mod evident, 2015 nu va reprezenta o excepţie de la regulă.

În contextul conferinţei pentru anunţarea rezultatelor financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2014, oficialii Activision au dezvăluit şi câteva aspecte legate de următorul . În teorie, dacă v-au plăcut Call of Duty: Black Ops şi Black Ops II, ar trebui să fiţi foarte încântaţi şi de jocul care va apărea spre finele anului. Nu de alta, dar de dezvoltarea sa se vor ocupa tot studiourile Treyarch, responsabile în anii trecuţi de acele titluri.

Având în vedere că mai este mai mult de jumătate de an până la lansarea efectivă, detaliile sunt destul de vagi legate de acest episod al francizei. Cu toate acestea, compania a simţit nevoia să laude următorul Call of Duty ca fiind “încărcat de inovaţii”. În practică, o astfel de afirmaţie este destul de vagă, dar şansele ca cei de la Treyarch să ne dezamăgească sunt minime.

În retrospectivă, a fost unul dintre cele mai bine vândute jocuri lansate vreodată, iar faptul că este disponibil, ca de fiecare dată, pe un amalgam de platforme nu face decât să genereze un profit şi mai impresionant. Rămâne acum să vedem dacă istoria se va repeta sau doar cei de la Sledgehammer Games sunt capabili de astfel de performanţe.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele