Descărcaţi gratuit toate DLC-urile pentru Titanfall pe console

Descărcaţi gratuit toate DLC-urile pentru Titanfall pe console

Fără a da sfoară în ţară pe marginea acestui subiect, cei de la Microsoft au pornit o promoţie importantă pentru .

Deşi la prima vedere ar putea părea surpinzătoare această veste, a trecut deja un an de zile de la momentul lansării unuia dintre cele mai impresionante jocuri din 2014. a introdus pe piaţă câteva particularităţi de gaming foarte interesante, iar Microsoft a decis să găsească o metodă cât se poate de atrăgătoare pentru a ne aduce aminte de respectiva aniversare.

Nu ştim exact momentul începând cu care toate DLC-urile lansate pentru Titanfall au ajuns online. Important este însă că le puteţi accesa fără nici un fel de costuri mai mult sau mai puţin evidente. Întreaga afacere este gratuită. Singura voastră datorie ţine doar de respectarea regulilor online ale jocului în perioada imediat următoare. Deşi este foarte probabil ca la bază acest anunţ să fie o formă de celebrare, pentru că nu ştim dacă nu cumva se află o greşeală tehnică, concluzia este una singură. Grăbiţi-vă să descărcaţi multiplele DLC-uri pe Xbox One sau Xbox 360 pentru că s-ar putea să nu mai aveţi ocazia mâine.

Nici un oficial Microsoft sau Respawn nu a făcut publice în trecut astfel de super oferte. Secretul este să intraţi repede în Xbox Game Store şi să le asociaţi contului vostru de Xbox Live. Din acel moment, tinde să fie imposibil ca cineva să vi le ia înapoi.

În contextul în care nu trebuie să fii un analist al pieţei de jocuri pentru a realiza că Microsoft a data lovitura cu Titanfall, mulţi sunt de părere că, de unul singur, acest titlu exclusiv a crescut într-un ritm semnificativ vânzările de console Xbox One. În altă ordine de idei, nu ar trebui să mai dureze foarte mult până la lansarea următorului Titanfall ce promite să fie cross-platform

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: