Un update la Norton Antivirus a stricat Internet Explorer. Cum remediaţi problema?

Un update la Norton Antivirus a stricat Internet Explorer. Cum remediaţi problema?

După ce au apărut mai mulţi utilizatori care s-au plâns de efectele secundare ale unui update de Norton Antivirus, oficialii au oferit o soluţie.

Un antivirus performant scanează fiecare aspect al activităţilor întreprinse de un utilizator de PC. Din păcate, acelaşi aspect care-şi propune să sporească eficienţa poate să vină cu repercusiuni nedorite, după cum au observat mai mulţi utilizatori de şi Norton Internet Security – NIS în acest weekend. Aparent, un update automat la soluţiile de securitate oferite de Symantec a defectat Internet Explorer.

Problema sesizată de mai mulţi utilizatori de pe forumurile oficiale ,,Norton Community” pare destul de gravă. Din câte se pare, browserul celor de la Microsoft a refuzat să mai pornească brusc imediat după instalarea actualizărilor la NIS. ,,IE era bine, am forţat Norton să se actualizeze, zicea că a fost actualizat în urmă cu 6 ore şi iată. IE10 a încetat să mai funcţioneze. Asta nu e o coincidenţă.” Prin parcurgerea celorlalte comentarii de pe acelaşi forum devine evident că nici măcar nu contează versiunea de Internet Explorer, pentru a vă lovi de această situaţie neplăcută. Indiferent dacă folosiţi Internet Explorer 10 sau 11, ar trebui să fiţi afectaţi.

Partea bună este că oficialii Symantec s-au sesizat rapid şi au lansat un update menit să remedieze problema cu Internet Explorer. ,,Rulaţi vă rog un live update manual – click dreapta pe icoana Norton din bara de notificări sistem – Run Live Update, cu rugămintea de a înceta să mai apelaţi la alte artificii.” Rămâne să aşteptăm pentru a vedea dacă în zilele următoare vor mai apărea utilizatori nemulţumiţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: