Un studiu arată cea mai mare frustrare a utilizatorilor de iPhone

Un studiu arată cea mai mare frustrare a utilizatorilor de iPhone

Un nou studiu ne arată că lipsa posibilităţii extinderii spaţiului liber la este una dintre cele mari probleme ale aparatului pentru utilizatori.

Majoritatea dispozitivelor cu Android vin la pachet cu un slot de card MIcroSD de care puteţi profita pentru mărirea spaţiului de stocare. La creaţiile cu Windows Phone, situaţia este împărţită aproape în mod egal. Multe terminale high end vin fără un cititor de carduri integrat, în timp ce altele, entry-level sau mainstream, includ şi această funcţie. iDevice-urile nu au inclus niciodată această dotare hardware şi, având în vedere cât de mult câştigă Apple atunci când voi achiziţionaţi un iPhone cu 64GB în locul unuia de 16GB, este aproape sigur că nu va exista niciodată un iPad, iPod sau iPhone compatibil cu microSD-uri.

Pornind de la problema spaţiului, membrii companiei de cercetare Onedevice Research şi creatorii aplicaţiei de fotografie IceCream au decis să facă un studiu al nivelului de frustrare cauzat utilizatorilor de fiecare platformă în parte. Partea proiectului reprodusă mai jos a avut un eşantion de 1000 de posesori de iPhone din SUA şi Anglia. Dintre aceştia, 42% au afirmat că cel puţin o dată pe lună rămân fără spaţiu pe aparate. După cum se poate observa în grafic, 8 procente dintre ei trec prin aceeaşi experienţă neplăcută zilnic.

Pentru că 76% dintre cei intervievaţi folosesc un , acest articol ar trebui să vă motiveze ca, la momentul următoarei achiziţii, să vă orientaţi către un telefon cu 64GB memorie integrată sau chiar şi 128GB. Valoarea de 16GB este în special problematică din pricina faptului că utilizatorul are doar 13,6 sau 13,2 GB disponibili pentru aplicaţii, filme, muzică şi poze. Restul de câţiva GB sunt dedicaţi sistemului de operare. În urmă cu câteva luni a fost intentat şi un proces împotriva celor de la Apple pe marginea acestui subiect.

iphone-storage-640x563