Un nou selfie cu urmări fatale, pentru că a vrut un pistol în cadru

Un nou selfie cu urmări fatale, pentru că a vrut un pistol în cadru

Trecând peste dramatismul situaţiei, în continuare mi se pare incredibil numărul celor care îşi fac selfie-uri cu arme mirându-se de consecinţe.

A greşit declanşatorul. Astfel ar putea fi sintetizată această ştire pe care simt deja că am scris-o de prea multe ori, cu mici modificări. Singura constantă este ţara. Doar în Statele Unite se poate întâmpla ca un tânăr de orice vârstă să pună mâna pe un pistol cu o uşurinţă incredibilă, doar ca cei din jur să rămână uimiţi de faptul că a decedat la scurt timp după.

În principiu, există foarte mulţi oameni care au avut parte de surprize neplăcute încercând să-şi facă un selfie unicat. Din păcate, aproape că îi înţeleg mai bine pe cei care s-au apropiat exagerat de mult de un leu într-o rezervaţie naturală, decât pe cei care au vrut să facă un selfie cu un pistol amplasat într-o poziţie deosebit de riscantă. Trendul a început anul trecut cu un individ din Mexico City şi a continuat în luna mai a acestui an cu o domnişoară de 21 de ani care, în glumă, de dragul unui selfie, şi-a pus un pistol de 9mm la tâmplă, doar ca în secunda următoare să se împuşte în cap din greşeală. Ca o dovadă a faptului că mare este grădina Domnului, de această dată vorbim de un tânăr de 19 ani care s-a împuşcat în gât în timp ce poza pentru un selfie spectaculos de original. A decedat la câteva minute după eveniment.

,,Conform martorilor, victima manipula un pistol ce credea că este descărcat. În momentul următor arma s-a descărcat iar victima a fost lovită de un glonte în partea superioară a corpului.” Poliţia din Houston a ajuns foarte prompt la scena incidentului, dar nu a putut decât să ia nişte declaraţii şi să constate decesul. Pentru a amplifica drama pe care o trăiesc ceilalţi membri ai familiei, aveţi în vedere că la infima vârstă de 19 ani avea deja şi doi copii care au rămas fără tată.