Un nou selfie cu urmări fatale, pentru că a vrut un pistol în cadru

Un nou selfie cu urmări fatale, pentru că a vrut un pistol în cadru

Trecând peste dramatismul situaţiei, în continuare mi se pare incredibil numărul celor care îşi fac selfie-uri cu arme mirându-se de consecinţe.

A greşit declanşatorul. Astfel ar putea fi sintetizată această ştire pe care simt deja că am scris-o de prea multe ori, cu mici modificări. Singura constantă este ţara. Doar în Statele Unite se poate întâmpla ca un tânăr de orice vârstă să pună mâna pe un pistol cu o uşurinţă incredibilă, doar ca cei din jur să rămână uimiţi de faptul că a decedat la scurt timp după.

În principiu, există foarte mulţi oameni care au avut parte de surprize neplăcute încercând să-şi facă un selfie unicat. Din păcate, aproape că îi înţeleg mai bine pe cei care s-au apropiat exagerat de mult de un leu într-o rezervaţie naturală, decât pe cei care au vrut să facă un selfie cu un pistol amplasat într-o poziţie deosebit de riscantă. Trendul a început anul trecut cu un individ din Mexico City şi a continuat în luna mai a acestui an cu o domnişoară de 21 de ani care, în glumă, de dragul unui selfie, şi-a pus un pistol de 9mm la tâmplă, doar ca în secunda următoare să se împuşte în cap din greşeală. Ca o dovadă a faptului că mare este grădina Domnului, de această dată vorbim de un tânăr de 19 ani care s-a împuşcat în gât în timp ce poza pentru un selfie spectaculos de original. A decedat la câteva minute după eveniment.

,,Conform martorilor, victima manipula un pistol ce credea că este descărcat. În momentul următor arma s-a descărcat iar victima a fost lovită de un glonte în partea superioară a corpului.” Poliţia din Houston a ajuns foarte prompt la scena incidentului, dar nu a putut decât să ia nişte declaraţii şi să constate decesul. Pentru a amplifica drama pe care o trăiesc ceilalţi membri ai familiei, aveţi în vedere că la infima vârstă de 19 ani avea deja şi doi copii care au rămas fără tată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: