Un nou joc de aventură vă pune pe Titanic în timp ce se scufundă [VIDEO]

Încercând probabil să se diferenţieze de amalgamul de lansate recent, Titanic Honor and Glory poziţionează jucătorul pe popularul vas ce se scufundă.

Scufundarea vasului Titanic va rămâne în istorie ca un eveniment foarte important, fapt dovedit şi de amalgamul de filme şi documentare realizate pe marginea acestui subiect. Cei care vor însă să experimenteze faimosul episod la persoana întâi, o vor putea face, cu un pic de noroc, prin intermediul unui nou joc ce caută să obţină .

Titanic Honor and Glory nu este primul joc inspirat de povestea popularului vas, dar după cele câteva cadre in-game pe care le puteţi viziona mai jos, s-ar putea să fie unul dinte cele mai arătoase. Scopul jocului nu este însă doar explorarea vasului în timp ce se scufundă. În schimb, vă veţi afla în pielea unui detectiv ce trebuie să afle autorul unei crime, înainte ca vasul să ajungă sub apă. Dintr-un punct de vedere, s-ar putea să vă descurajaţi, având în vedere că sunt şanse foarte mari să muriţi la final. În altă ordine de idei însă, e foarte probabil să fiţi atraşi de faptul că există un cronometru care vă obligă să rezolvaţi crima într-un timp foarte bine definit.

Pe lângă detalii grafice de actualitate, jocul va include o serie de personaje importante aflate pe vas şi locaţii pe care s-ar putea să le recunoaşteţi din filmele văzute pe marginea acestui subiect. Pentru o acurateţe sporită, o mare parte din povestea şi cadrul jocului se bazează pe memoriile publicate de supravieţuitori. În definitiv, premisa este una foarte interesantă şi aveţi toate motivele pentru a investi şi voi câţiva dolari pentru a deveni realitate pe Indiegogo.

Alexandru Puiu
09:31 24.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video