K’isauve este un gadget minunat pentru utilizatorii de iPhone şi Android

K'isauve este un gadget minunat pentru utilizatorii de iPhone şi Android

Un nou cu numele de K’isauve speră să rezolve mai multe probleme prin intermediul unui singur gadget portabil pe care îl aveţi la chei.

Poate fi perceput fără probleme ca un breloc. Nu de alta, dar se conectează fără probleme la chei, nu are o dimensiune fabuloasă, iar aspectul lucios îl face foarte atrăgător. Poarte numele de K’isauve şi este încărcat de funcţionalitate.

Deşi acum se rezumă la a fi un proiect pe Indiegogo, la momentul redactării acestui material reuşise deja să strângă 9000 de dolari din totalul de 30.000 cu 35 de zile rămase. Ca urmare, are toate şansele să-şi atingă pragul de finanţare şi să devină un produs de serie. În ceea ce priveşte funcţiile pe care le poate îndeplini, acestea sunt în număr de trei: cablu de sincronizare, stick USB cu o memorie maximă de 128GB şi acumulator extern pentru gadgetul vostru preferat. K’isauve, care în franceză înseamnă ,,cel ce salvează”, nu este cel mai inspirat nume pentru un aparat, dar acest aspect este mai puţin relevant după ce l-aţi achiziţionat şi vă bucuraţi de el.

În plus, este incredibil de compact. La bază, e un pătrat cu latura de 4,31 centimetri şi o grosime de 1,27 centimetri. Nici măcar nu trebuie să vă faceţi griji de cabluri. Acestea din urmă se pot ascunde foarte uşor în marginea aparatului când nu sunt folosite pentru a nu le pierde prin casă. Singurul aspect care mai merită menţionat ţine de compatibilitate. Chiar dacă nu este foarte evident în imaginea de mai sus, funcţionează la fel de bine împreună cu un Android sau un iPhone. Preţul pentru el începe de la 50 de dolari pentru versiunea Android de 16GB şi 60 de dolari pentru versiunea de iOS de 16GB şi creşte până la 130, respectiv 140 de dolari pentru variantele de Android, respectiv iOS de 128GB.

Citește și: