14 mart. 2015 | 14:00

Un mod de Starcraft 2 ne aduce aminte de seria Warcraft [VIDEO]

ACTUALITATE
Un mod de Starcraft 2 ne aduce aminte de seria Warcraft [VIDEO]

Cu numele complet Warcraft: Armies Of Azeroth, acest mod de Starcraft 2 aduce în actualitate povestea din Warcraft împreună cu o grafică modernă.

Nu a trecut nici măcar o lună de când cei de la au făcut publice modelele 3D folosite în Warcraft 3 cu scopul de a fi folosite în editorul de moduri pentru Starcraft 2. Cu toate acestea, câţiva internauţi creativi s-au grăbit să recreeze ultimul joc Warcraft folosind respectivele unelte de modding, iar rezultatul este surprinzător.

Deşi la prima vedere întreaga experienţă este foarte similară cu cea din Warcraft 3, în Warcraft: Armies Of Azeroth, grafica este mult mai atrăgătoare, iar modelele sunt mai bine finisate şi mai puţin pixelate. La final, nu vorbim de un titlu revoluţionar din punct de vedere grafic, dar în comparaţie cu Warcraft 3 lansat în urmă cu mai bine de 10 ani, diferenţele sunt remarcabile.

În practică, dacă aţi fost vreodată fani Warcraft, acest mod, care momentan nu este disponibil în variantă finală, ar trebui să vă potolească setea de RTS-uri de calitate până la o ipotetică lansare de Warcraft 4. Deşi respectivul joc a fost deja confirmat de Blizzard şi este foarte probabil să se afle într-un stadiu avansat de dezvoltare, la conferinţele Blizzcon din ultimii ani nu au fost făcute publice nici un fel de informaţii pe marginea sa.

Nu de alta, dar în ultimul an, toate eforturile companiei s-au axat pe reinventarea şi lansarea de actualizări regulate şi expansion pack-uri pentru Hearthstone – Heroes of Warcraft. Dintr-un punct de vedere, este evident că Blizzard are câteva ancore puternice în universul Warcraft, rămâne doar să vedem cât timp va mai trece până la folosirea acelor ancore într-un nou joc de strategie. Pentru a urmări evoluţia dezvoltării Warcraft: Armies Of Azeroth puteţi accesa această pagină de internet. Clipul de mai jos ar trebui să vă ofere o imagine de ansamblu legată de talentul creatorilor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele