05 oct. 2015 | 06:55

Un delfin i-a salvat iPhone-ul scăpat în oceanul Atlantic

VIDEO
Un delfin i-a salvat iPhone-ul scăpat în oceanul Atlantic

În cadrul celei mai recente dovezi că delfinii sunt nişte creaturi fascinant de deştepte, un delfin a reuşit să recupereze un iPhone scăpat în ocean.

În majoritatea circumstanţelor, dacă îţi scapi telefonul în apă, în câteva secunde sau minute reuşeşti să ţi-l recuperezi. Este mai puţin relevant dacă şi funcţionează după respectivul eveniment. Din păcate, există şi situaţii în care acest principiu nu se aplică. Dacă scăpaţi un iPhone în ocean, este puţin probabil să săriţi după el şi mai improbabil să-l găsiţi. Asta dacă nu cumva apelaţi la ajutorul unui delfin care trăieşte în acel perimetru.

Evenimentul surprins în clipul de mai jos a fost detaliat pentru prima oară de cei de la Daily Mail, care au dezvăluit numele persoanei care şi-a scăpat telefonul în apă ca fiind Teressa Cee, o majoretă pentru echipa de baschet Miami Heat. Aceasta înota cu delfinii în oceanul Atlantic când telefonul i-a ajuns în apă. În teorie, a încercat să-i dea telefonul altei persoane pentru câteva minute, dar respectivul gest s-a încheiat cu iPhone-ul pe fundul oceanului.

Spre surprinderea tuturor celor prezenţi, nu a durat foarte mult până când un delfin cu numele de Cacique a adus în gură iPhone-ul proprietarei. Din fericire, era şi o cameră de filmat funcţională pe barcă care a imortalizat întregul eveniment. ,,Filmam pe această platformă plutitoare în mijlocul oceanului Atlantic. Atunci, în mod neinspirat am cerut cuiva să-mi ţină telefonul când el, accidental, mi l-a scăpat în apă şi s-a dus la fund. Cacique, delfinul, chiar mi l-a recuperat şi mi l-a adus înapoi. Cel mai adorabil lucru cu putinţă.

Singurul lucru pe care nu-l cunoaştem este dacă telefonul a supravieţuit evenimentului. Cel mai probabil, răspunsul este negativ. Asta nu afectează însă originalitatea clipului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele