Carcasa care îţi permite să arunci un iPhone 6 din spaţiu [VIDEO]

Deși numărul celor care ajung în spațiu pentru a arunca un gadget spre Pământ tinde spre zero, UAG a lansat o carcasă ce vă permite să vă protejați telefonul  dacă faceți asta.

Indiferent cât de lipsit de utilitate este un clip precum cel de mai jos, asta nu-l face cu nimic mai puțin spectaculos. În definitiv nu ai putea să vezi în nici un alt context un iPhone 6 aruncat din spațiu, decât dacă respectivul gest face parte dintr-o campanie de promovare a respectivului gadget sau a unui accesoriu.

În acest caz particular este vorba de cea de a doua situație. Creatorii unora dintre din lume, cei de la UAG au filmat clipul de mai jos de aproximativ două minute cu scopul de a atrage atenția asupra gradului de protecție oferit de cele mai recente carcase ale lor pentru iPhone 6. Astfel, folosind un balon, smartphone-ul Apple, protejat cu carcasa pe care o puteți vedea în imaginea de mai sus, a urcat până la aproape 31 de kilometri. În stratosferă a suportat temperaturi de până la –62 de grade Celsius și o viteză a vântului de peste 100 de kilometri pe oră, doar pentru ca, la final, să cadă de la respectiva înălțime înapoi pe Pământ.

Surpriza, dacă o putem numi așa, este că la întoarcere telefonul iPhone 6 nu a „beneficiat“ de defecte estetice și funcționa perfect. Pentru ca testul să fie credibil și filmarea să mai poată fi recuperată ulterior, merită să aveți în vedere faptul că la înălțime, împreună cu telefonul, au mai fost urcate o cameră GoPro, un GPS și un telefon de backup cu GPS activ. Altfel, pe lângă faptul că nu ați fi văzut micuțul scurtmetraj de mai jos, nici cei de la UAG nu ar mai fi reușit vreodată să-și recupereze telefonul.

11:26 17.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video