11 dec. 2014 | 14:18

Typo2, prima şi probabil singura carcasă cu tastatură fizică pentru iPhone 6

ACTUALITATE
Typo2, prima şi probabil singura carcasă cu tastatură fizică pentru iPhone 6

Pornind de la o reţetă creată în urmă cu mai bine de un an, este gadgetul perfect pentru cei care îşi doresc o tastatură fizică la iPhone 6.

Typo2-iPhone-6

În 2013 o companie cu numele sugestiv de Typo lansa o carcasă de iPhone ce incorpora o tastatură fizică care, într-o oarecare măsură, aducea aminte de . Respectivul produs purta numele de Typo.

Pentru că au trecut deja câteva luni de la lansarea iPhone 6, respectivul producător s-a gândit să reinventeze acel gadget pentru ecranul mai mare al noului iDevice. Rezultatul final poartă numele de Typo2 şi este înfăţişat în toată splendoarea sa în captura de mai sus. În contextul în care noul iPhone este oricum destul de mare, înainte de a vă arunca la o achiziţie, încercaţi să aveţi în vedere faptul că această carcasă va mai adăuga un centimetru sau doi la lungimea sa. Dacă dimensiunea generoasă nu este un aspect deranjant pentru voi, veţi câştiga o tastatură fizică foarte confortabilă, cu taste mari pentru o sesiune de tehnoredactare fără greşeli.

Cei de la Typo au ţinut să menţioneze că lucrează la o versiune a aceluiaşi produs pentru iPhone 6 Plus, deşi mi-e frică să mă gândesc cât de mare va deveni respectivul phablet după ce îi ataşăm o carcasă menită să-l facă şi mai mare.

Dacă aţi urmărit evoluţia acestui produs, la o privire mai atentă, veţi observa câteva schimbări de design la aranjamentul tastelor şi la designul acestora. Acestea sunt cauzate de un proces pe care BlackBerry l-a intentat anul trecut şi care s-a finalizat de curând. În orice caz, dacă Typo este un accesoriu care vă face să vă simţiţi mai eficienţi, puteţi accesa website-ul producătorului pentru mai multe detalii şi comenzi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele