Transformă-ţi iPad-ul într-un ecran suplimentar de PC cu Duet Display

Transformă-ţi iPad-ul într-un ecran suplimentar de PC cu Duet Display

Dacă aveţi un iPad prin casă pe care nu-l folosiţi foarte mult, îl puteţi transforma cu uşurinţă într-un pentru PC prin Duet Display.

Oricine vă poate confirma că ecranul unui iPad are o calitate foarte bună atât din punctul de vedere al calităţii imaginii, cât şi al unghiurilor de vizibilitate. Din acest motiv, ar fi păcat să nu profitaţi mai mult de el, chiar şi în tandem cu un PC.

Ideea de a vă folosi iPad-ul ca un monitor suplimentar pentru computer nu este deloc nouă. Din păcate, majoritatea aplicaţiilor lansate până acum pentru această activitate nu funcţionau decât împreună cu un Mac. Mai mult decât atât, deoarece conexiunea între iPad şi sistem se realiza printr-o , existau întârzieri semnificative la capitolul timp de răspuns.

Soluţie este Duet Display, o aplicaţie care, începând de astăzi, funcţionează şi împreună cu un sistem cu Windows 7 sau Windows 8/8.1, după cum se poate vedea şi în captura de mai sus. Absenţa completă a lag-ului la interacţiune este posibilă deoarece conexiunea între un laptop sau desktop şi un iPad se realizează printr-o conexiune USB.

,,Un display suplimentar poate spori productivitatea cu până la 48%. Dacă aveţi un iPad, deja aveţi un al doilea ecran. Cu Duet Display, puteţi în sfârşit să-l folosiţi. În orice alte circumstanţe, dispozitivul vostru de 700 de dolari doar stă nefolosit.” Rahul Dewan, un fost inginer Apple şi creator al aplicaţiei Duet Display, sintetizează foarte bine utilitatea unei astfel de soluţii software.

Duet Display are două componente, una trebuie instalată pe PC sau Mac şi este gratuită, a doua costă 10 dolari la reducere, pentru o perioadă limitată, şi poate fi descărcată din App Store-ul Apple.

 

Citește și: