LG Display anunta primul panou din lume cu WiDi integrat

LG Display anunta primul panou din lume cu WiDi integrat

Pentru ca ne dorim monitoare din ce in ce mai subtiri si din ce in ce mai destepte, cei de la LG Display au integrat intr-un panou.

lg display widi-lcd

Pentru ce LG se pare ca isi doreste foarte mult sa fie primul cand vine vorba de orice fel de display-uri, prin subsidiarul LG Display, tocmai a anuntat primul panou LCD cu Intel Wireless Display Integrat. Gata de distributie in masa, panoul in cauza, care va fi probabil prezent in monitoare de la diversi producatori in urmatoarele luni, are o diagonala de 23,8 inci.

Panoul va permite utilizatorilor sa faca streaming wireless de continut HD fara nici un fel de problema. Nici macar nu conteaza daca respectivul ecran va fi folosit doar in monitoare sau si in TV-uri de aceeasi diagonala. Acest avans tehnologic se datoreaza tehnologiei Intel WiDi integrate printr-un chipset dedicat direct in modulul care sta la baza panoului LCD. Astfel scapati de fire suplimentare si dispozitive achizitionate separat.

Inainte de ajunge la primii producatori OEM, solutia celor de la LG Display va fi prezentata la in San Francisco, la sfarsitul acestei saptamani. Pentru ca nu si-a gasit loc inca in monitoare, nu avem un pret oficial pentru acest panou de 23,8 inci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: