20 aug. 2015 | 10:30

Trailerul pentru MGS V: The Phantom Pain îți arată istoria seriei

VIDEO
Trailerul pentru MGS V: The Phantom Pain îți arată istoria seriei

Dacă aşteptaţi cu interes lansarea noului Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, urmăriţi noul trailer de mai sus pentru a aflat de ce v-aţi îndrăgostit de serie.

Este una dintre cele mai vechi serii de jocuri, mult mai bătrâne decât Call of Duty sau Battlefield. Foarte mulţi jucători au crescut cu personajul principal din Metal Gear Solid pe vremea când consolele PlayStation reprezentau singurul mod în care vă puteaţi bucura de această franciză. Pentru a vă ajuta să nu uitaţi de acest lucru, cei de la Sony au lansat un nou trailer intitulat sugestiv ,,A history of Metal Gear and PlayStation”.

Acesta din urmă, în loc să includă referinţe clare către iminentul Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, vă perindă printr-o serie de secvenţe importante din titlurile trecute. Practic, vă ajută să umpleţi un pic golurile legate de povestea parcursă de Snake de la primul episod de Metal Gear şi până în prezent.

Pentru că trailerul a fost publicat de PlayStation Japan, acesta este în japoneză, dar nu trebuie să vă faceţi griji pentru că întregul trailer are subtitrări în Engleză, deci este foarte uşor să înţelegeţi despre ce este vorba în propoziţie. Cum se întâmplă de obicei cu trailerele, scopul acestui clip de aproximativ două minute este de a mări interesul gamerilor pentru următoarea lansare. Din momentul în care aţi apăsat pe play în fereastra de mai sus, veţi sesiza că şi-a atins scopul fără dificultăţi majore. În plus, veţi vedea întoarcerea lui Big Boss ca personaj negativ şi veţi ,,trăi” la persoana întâi concluzia epopeii.

Până când The Phantom Pain va ajunge în magazine în câteva luni, merită să ştiţi că veţi mai avea partea de un trailer ce va dezvălui un pic mai mult din povestea acestui titlu. Respectivul scurt metraj va fi editat în întregime de Hideo Kojima, creatorul întregii serii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele