Sony lansează telefonul pentru fanii Metal Gear Solid

Sony lansează telefonul pentru fanii Metal Gear Solid

În cazul în care v-aţi jucat vreodată Metal Gear Solid sau aşteptaţi cu nerăbdare noul MGS V The Phantom Pain, acest smartphone este pentru voi.

Seria de jocuri Metal Gear Solid are o vechime impresionantă, dar majoritatea titlurilor au fost suficient de impresionante încât să justifice lansare unei noi poveşti în acelaşi format, cu acelaşi personaj în rolul principal. Deşi în ultimii ani MGS a devenit un titlu cross-platform, pentru că pe vremuri a fost disponibil exclusiv pe PlayStation, nu ar trebui să vină ca o surpriză lansarea de către Sony a unui smartphone ediţie specială menit să comemoreze iminentul The Phantom Pain.

Numele său complet este Sony Xperia J1 Compact MGS V The Phantom Pain Edition. Dacă nu era deja evident, acest aparat este construit pornind de la Xperia J1 Compact lansat de curând. Destinat în special fanilor Metal Gear Solid, gadgetul are un design atractiv pentru oricine. Chiar şi sigla Outer Heaven, similară cu un tatuaj, de pe spatele smartphone-ului are mari şanse să vă încânte. Marile diferente dintre această versiune şi un J1 Compact obişnuit sunt mai evidente însă la nivel software. După achiziţie, veţi putea experimenta ringtone-uri şi wallpaper-uri personalizate inspirate din joc. În plus, salvate pe telefon sunt câteva melodii de pe coloana sonoră şi o carte în format digital cu concept art din The Phantom Pain.

Pentru că, cel puţin în prima etapă de propagare, dispozitivul va fi disponibil doar în Japonia, în pachet este inclus şi un voucher de aproximativ 7 euro (1.000 yen în Japonia) pe care îl puteţi folosi pentru a cumpăra benzi desenate digital Metal Gear Solid.

În rest, smartphone-ul va fi identic la capitolul specificaţii hardware cu modelul original. Ca urmare, vorbim de un telefon cu un display de 4,3 inci şi o rezoluţie nativă 720p. Partea de procesare este o combinaţie între un Qualcomm Snapdragon 800, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB care poate fi mărită prin microSD-uri. Bateria internă va fi de 2.300 mAh, în timp ce cele două camere se vor rezuma la 20,7, respectiv 2,2 megapixeli.

Citește și: