The Sound Torch e boxa care arde în flăcări pe ritmurile muzicii [VIDEO]

Pentru a se diferenţia de concurenţă, The Sound Torch propune un concept complet diferit de boxele pe care le-aţi întâlnit până acum.

Amatorii de sunet puternic pot fi convinşi de intensitatea frecvenţelor joase dintr-o melodie în momentul în care o aplicaţie transpune în animaţie ritmurile pe care le auziţi.

În cea mai mare parte a cazurilor, atunci când cochetaţi cu achiziţia unei , aveţi în vedere, în egală măsură, atât calitatea construcţiei şi puterea sunetului emis, cât şi designul împreună cu gradul de portabilitate. Cu alte cuvinte, aceasta nu este o decizie uşoară. Dacă aveţi în schimb o fascinaţie pentru flăcări şi vreţi să ieşiţi în evidenţă la următorul grătar, a fost creat The Sound Torch.

Boxa ilustrată în imaginile alăturate este cea mai recentă creaţie a unui grup de designeri danezi. Poate fi folosită oriunde, deşi ar fi recomandabilă utilizarea sa în spaţiu deschis. După cum se poate vedea în clipul de mai jos, sunt definite de ritmul semnalului audio, într-un mod apropiat cu pluginurile vizuale de Winamp de acum câţiva ani.

The Sound Torch urmează să se transforme într-un  proiect pe Kickstarter. În respectivul context vom afla că nu este exagerata de scumpă. Tot atunci ni se va confirma oficial că, în primul val de producţie, nu vor fi realizate decât 100 de exemplare. Din acest motiv, dacă nu vă mai puteţi lua gândul de la ea, obişnuiţi-vă să mergeţi pe thesoundtorch.com.

EFFING-FIRE-SPEAKER

06:34 08.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video