Te costă o avere, dar măcar are putere: ce aduce noul telefon Vertu

Te costă o avere, dar măcar are putere: ce aduce noul telefon Vertu

După ce am asociat telefoanele Vertu doar cu fiţe, se pare că noile modele impresionează prin performanţă.

Într-o perioadă în care chiar şi amatorii de telefoane de lux se orientează către un iPhone 6 sau un Galaxy S6 Edge, este evident că cei de la Vertu trebuie să-şi regândească un pic strategia. În 2015, nu mai e suficient faptul că eşti un producător de bunuri de lux. Respectivele produse trebuie să iasă în faţă în egală măsură, atât prin design, cât şi prin performanţă.

Din fericire, britanicii de la Vertu au prevăzut acest trend, iar următorul lor gadget nu va mai fi doar un simbol pentru cât de bine îţi merge financiar. Datorită celor de la GeekBench, specificaţiile următorului vârf de gamă de la Vertu, cu numele V06, au ajuns online şi reprezintă un subiect de mândrie pentru compania londoneză.

Pe lângă faptul că V06 este cel mai sprinten Vertu creat vreodată, se luptă de la egal la egal sau chiar şi devansează telefoanele de top de la Samsung sau LG. Nu de alta, dar pe lângă un SoC Qualcomm Snapdragon 810, V06 ascunde la interior 4GB RAM, în timp ce G4 sau Galaxy S6 au doar 3GB RAM. Sistemul de operare al iminentului vârf de gamă de la Vertu este Android 5.1.1.

Acest dispozitiv, a cărui imagine momentan nu a ajuns online, face parte din noua generaţie de smartphone-uri a britanicilor. Până în 2013, toate telefoane Vertu rulau Symbian OS de la Nokia, apoi s-a făcut tranziţia la un sistem de operare modern, Android, iar acum se pare că aceeaşi companie adoptă configuraţii hardware de top.

Nu se știe prețul exact pentru acest model, dar va costa, cu siguranță, peste 5.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: