Acest Vertu de peste 20.000 de dolari se potrivește perfect noului tău Bentley

Acest Vertu de peste 20.000 de dolari se potrivește perfect noului tău Bentley

Când ai o mașină care costă câteva sute de mii de dolari, singurul telefon cu care te poți afișa când cobori din ea e unul care să coste zeci de mii de dolari. Acesta e cazul colaborării între Bentley și Vertu pentru un nou telefon.

Există o mașină de la Bentley denumită Mulsane Speed. Costă peste 330.000 de dolari și este cât se poate de luxoasă și elegantă pentru o anumită categorie de oameni. Pentru această mașină, cu siguranță ai nevoie de un telefon pe măsură. O măsură de aproape 23.000 de dolari, cât costă noul telefon. Este lansat la aproape jumătate de an după un smartphone de lux cu Android: Vertu Bentley Signature Touch.

Actualul telefon nu mai e atât de smart, se numește Vertu Signature pentru Bentley și va fi livrat începând cu 18 septembrie 2015. Posesorilor de Bentley Mulsane Speed le este dedicat, dar asta nu înseamnă că nu îl poți cumpăra, dacă faci un credit pe 30 de ani pentru a ți-l permite. Dat fiind că nu este chiar smartphone, s-ar putea să fie mai axat pe securizarea datelor, rezistență și opulență decât pe a rula aplicații, după cum scrie PhoneArena.

Vertu Signature vine în orice nuanță vrei, dar predefinite sunt Hotspur, Beluga, Linen, Newmarket tan, Burnt Oak, Fireglow, Imperial Blue și Saddle. Este îmbrăcat în piele naturală și asta ar trebui să-l facă o extensie a luxului de care te bucuri în mașină.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: