17 feb. 2015 | 14:50

Pure Jet Red Gold este cel mai nou model de fiţe de la Vertu

ACTUALITATE
Pure Jet Red Gold este cel mai nou model de fiţe de la Vertu

Gama de telefoane premium Signature Touch de la a primit un nou membru zilele trecute prin lansarea creaţiei de mai jos, Pure Jet Red Gold.

Cei care au bugete generoase şi vor să facă o investiţie semnificativă într-un gadget pe care să-l aibă în permanenţă la purtător, o pot face într-un ceas de câteva mii de euro sau într-un telefon de aceeaşi valoare. Dacă un smartphone extravagant este pe lista voastră de priorităţi, un model nou de Vertu are toate şansele să vă surâdă. Nu de alta, dar englezii au început să fie din ce în ce mai eficienţi în a produce smartphone-uri premium atât din punctul de vedere al designului, cât şi al performanţei hardware.

Un astfel de dispozitiv poartă numele de Pure Jet Red Gold şi face parte dintr-o familie de aparate anunţată în urmă cu câteva luni de Vertu. Este vorba de . Ilustrat în imaginea de mai sus, noul smartphone nici măcar nu a fost anunţat împreună cu un preţ exact de achiziţie, mergând probabil de la premisa că, în cazul în care trebuie să întrebaţi, probabil că nu vi-l permiteţi. Ca să aveţi însă o valoare de referinţă, gândiţi-vă că Vertu nu prea a scos pe piaţă telefoane mai ieftine de 5.000 de dolari. Cel mai probabil, în acest caz particular, ar trebui să investiţi aproximativ 22.000 de dolari pentru a-l lua acasă.

Pure Jet Red Gold se aliniază perfect la principiile de producţie ale companiei britanice. Acest telefon, pe lângă faptul că este asamblat manual, merită să aveţi în vedere că este realizat în mare parte din titan clasa 5 pentru o rezistenţă sporită la şocuri. În rest, vorbim de un panou de 4,7 inci Full HD ce maschează o combinaţie dintre un Snapdragon 801, un GPU quad core Krait 400 şi 2GB RAM.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele