27 aug. 2015 | 08:33

Sony lansează cel mai ciudat gadget hibrid din 2015

ACTUALITATE
Sony lansează cel mai ciudat gadget hibrid din 2015

Dacă speraţi că cei de la Sony nu mai au timp de gadgeturi ciudate cu o utilitate îndoielnică, v-aţi înşelat, iar SRS-LSR10 e cea mai recentă dovadă.

De-a lungul anilor nişte echipe de cercetare şi dezvoltare din cadrul Sony, cu bugete generoase şi mult timp liber, au creat nişte gadgeturi foarte interesante. La un moment dat, aproape că nici nu mai conta că au viaţă scurtă sau preţuri fabuloase, acestea se strecurau uşor pe piaţă şi într-un timp relativ scurt deveneau piese de colecţie. Cel mai probabil, acesta este şi destinul gadgetului cu design ciudat din imaginea de mai sus.

Poartă numele de SRS-LSR10, iar la radăcini este o boxă. Elementele de hibrid greu de digerat devin evidente în momentul în care vă uitaţi pe partea superioară a dispozitivului şi realizaţi că de fapt are toate butoanele pe care le-aţi vedea pe o telecomandă universală. Ca urmare, nu este unul dintre aparatele pe care le-aţi întâlnit deseori în trecut. Este unic, fără a încerca să fie foarte atrăgător estetic.

Ideea din spatele SRS-LSR10 este simplă, deşi nu îmi imaginez câţi o vor pune în aplicare. Practic, conectaţi la televizor un stick pentru a împerechea rapid boxa cu TV-ul. Din acel moment, vă puteţi plimba cu boxa prin casă, profitând de cele 16 ore de autonomie specificate, ascultând emisiunile voastre preferate de la TV. Astfel, indiferent dacă sunteţi în bucătărie şi aveţi nevoie de instrucţiunile culinare de pe Paprika sau lucraţi la ceva şi nu vreţi să rataţi ştirile de pe Prima TV sau Antena 1, aveţi această posibilitate.

Singura variabilă mai rămâne calitatea audio. Pentru că cei de la Sony nu au făcut nici o referinţă la acest capitol, putem porni de la premisa că dintr-o boxă atât de mare, sunetul ar trebui să fie destul de impozant. Deşi s-ar putea să ajungă şi în alte colţuri ale mapamondului, începând cu 12 septembrie va fi disponibilă doar în Japonia la un preţ de 167 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele