11 aug. 2015 | 11:30

Noul pico proiector de la Sony te ajută să te joci în deplasare

ACTUALITATE
Noul pico proiector de la Sony te ajută să te joci în deplasare

Dacă mergeţi cu PlayStation-ul la un prieten şi aveţi nevoie de un ecran mai mare pentru gaming, acest pico proiector de la Sony este soluţia.

Cei de la Sony au o istorie foarte impresionantă când vine vorba de proiectoare de top. Ei au fost printre primii care au folosit un sistem de proiecţie cu laser pentru o durată de proiecţie sporită semnificativ, un contrast mult mai mare şi o putere luminoasă cu mult peste medie. În acelaşi timp însă, se pare că în laboratoarele de cercetare şi dezvoltare ale companiei cineva a lucrat intens la un pico-proiector.

Gadgetul din imaginea de mai sus a fost prezentat pentru prima oară, fără prea mari surle şi trâmbiţe, în cadrul Gamescon săptămâna trecută. Deşi funcţionează în tandem cu orice sursă de semnal şi are nişte specificaţii impresionante având în vedere dimensiunile sale reduse, cei de la Sony l-au promovat ca fiind un accesoriu perfect pentru PlayStation 4.

Intitulat MPCL1, mini proiectorul se conectează la un PS4 şi vă poate proiecta sesiunea de gaming pe orice suprafaţă, indiferent de dimensiune. Pe lângă un conector HDMI ideal pentru majoritatea scenariilor, acest dispozitiv poate face şi streaming prin WiFi de pe o sursă de semnal din apropiere. Mic şi eficient, MPCL1 are o rezoluţie nativă de 1920 x 720 pixeli, o putere luminoasă specificată de 32 de lumeni şi o diagonală maximă pentru suprafaţa proiectată de 120 de inci.

Preţul de pornire pentru un pico proiect Sony MPCL1 este de 350 de dolari, foarte apropiat de preţul unui PlayStation 4. În cazul în care sunteţi tentaţi să faceţi o eventuală achiziţie, merită să ştiţi că noul gadget va apărea în magazine în luna octombrie a acestui an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele