Au fost sesizate primele probleme cu ecranul la Galaxy S6 [VIDEO]

Conferinţa de lansare pentru poate fi considerată un succes după feedbackul presei de specialitate. Din păcate, telefonul se pare că nu e perfect.

Deşi aveau nevoie neapărat de un succes răsunător în piaţă, cei de la Samsung s-ar putea să fi făcut o greşeală la realizarea noului Galaxy S6. În teorie, mici probleme pot fi remediate prin actualizări de software, dar se pare că nu va fi cazul şi pentru situaţia neplăcută detaliată în clipul de mai jos.

Mai multe publicaţii din Coreea de Sud, printre care şi G for Games, au confirmat un defect hardware legat de panoul sensibil la atingere folosit în noul vârf de gamă al celor de la Samsung. Aparent, marginea telefonului nu preia atingerile pe care le faceţi cu degetul. În mod obişnuit, cea mai mare parte a interacţiunii voastre cu orice smartphone are loc spre mijlocul ecranului, dar, în foarte multe contexte, este frustrant să nu puteţi interacţiona cu elemente de interfaţă din marginea ecranului.

Pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba, a fost creat scurt metrajul de mai jos. În cadrul acestuia, pe telefon este rulată o aplicaţie menită să transforme atingerile pe ecran într-un desen cu linii de culoare neagră. După cum se poate observa, indiferent cât de agresiv să străduieşte o persoană să deseneze pe marginea telefonului, în respectiva zonă nu apar linii. Din motive nu foarte evidente, problema tinde să afecteze mai mult dispozitivele Galaxy S6, decât .

Samsung nu a comentat încă pe marginea acestui subiect, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când vom vedea un comunicat oficial.

06:18 09.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video