Samsung Franța înlătură orice dubiu în legătură cu S6 Edge+: ce informație a fost publicată

, 11 Aug, 15:52

Ramura franceză a celor de la Samsung a publicat de curând o serie de informații interesante în legătură cu viitorul Galaxy S6 Edge+.

În urmă cu câteva zile, cei de la Samsung au anunțat că evenimentul Unpacked va avea loc pe 13 august. În cadrul acestuia, după cum susțin majoritatea publicațiilor, coreenii vor anunța atât modelul Samsung Galaxy S6 Edge+ cât și Galaxy Note 5. În condițiile în care mai sunt doar două zile până la debutul Unpacked, leak-ul venit din partea filialei franceze pare cu atât mai ciudat.

Samsung Galaxy S6 Edge și Note 5

După cum scrie și site-ul Phonearena, Samsung Franța a publicat o poză în care putem vedea un Samsung Galaxy S6 Edge+, alături de intervalul în care vor putea fi efectuate precomenzile. Acestea vor începe, din câte se pare, în data de 21 august, la o săptămână după Unpacked, și se vor termina pe 3 septembrie. Toți cei care se vor înscrie vor beneficia de o pereche de căști Samsung Level și de un abonament pe trei luni la serviciul Google Play Music.

Despre Galaxy S6 Edge+ se poate spune, pe scurt, că este un S6 Edge pentru cei care vor ecran mai mare. Galaxy Note 5, de cealaltă parte, ar fi dotat cu 3GB de memorie RAM și cel mai nou procesor Samsung, un Exynos cu opt nuclee, iar camera va fi de 16 megapixeli. De asemenea, ecranul de 5,7 inci ar suporta o rezoluție QHD.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail