Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5 au o dată oficială de lansare

Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5 au o dată oficială de lansare

După un lung şir de speculaţii legate de noile smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5 au o dată oficială de lansare.

Rezultatele financiare pe ultimul trimestru au confirmat faptul că Samsung nu o mai duce la fel de bine precum în urmă cu câţiva ani. Din câte se pare, noile modele au impresionat o parte semnificativă din fanii brandului sud coreean, dar foarte mulţi utilizatori de smartphone-uri s-au orientat deja între timp către dispozitive ale unor companii mai puţin cunoscute, Xiaomi, OnePlus, Huawei sau ZTE.

Încercând să mai revină un pic pe linia de plutire, anul acesta se pare că Samsung şi-a devansat unul dintre evenimentele sale Unpacked. Deşi în anii trecuţi ne-am obişnuit ca un nou Galaxy Note să fie lansat la mijlocul lunii septembrie, acelaşi eveniment va avea loc la mijlocul lunii august.

Printr-o postare pe Twitter însoţită de imaginea de mai sus, cei de la Samsung ne invită să ne participăm la noul Galaxy Unpacked în spatele hashtag-ul #nextisnow. Conferinţa va avea loc pe 13 august la ora 11 în New York la Lincoln Center. Dacă preferaţi să urmăriţi evenimentul din confortul căminului, o puteţi face la adresa YouTube.com/SamsungMobile sau pe website-ul Samsung Tomorrow.

Deşi nu putem fi 100% siguri în legătură cu dispozitivele ce vor fi anunţate în respectivul context până la evenimentul propriu-zis, sunt şanse foarte mari să aflăm atunci toate detaliile despre Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5.

Citește și: